Предстои Ви повод и желаете красива, уникална и оригинална декорация. Чували ли сте за декорацията от стиропор и фибран? Ако Ви предстои организацията на парти, събитие, рожден ден, сватба, кръщене или друг повод и се колебаете за декорацията, то прочетете статията до нейният края. Декорацията от стиропор или фибран е отличен избор за даден празник. Импровизирайте свободно с Вашите идеи – цветни надписи на празнуващия изработени от стиропор в обемен или по-малък вид, цифри в големи размери, с които да отбележите рожден ден, фигури от стиропор с декорация на любими герои и много други опции, с които да постигнете една вълшебна декорация. В следващите редове ще Ви представим последните изработени продукти от стиропор и фибран от Мега Принт, служещи за декорация на различни поводи.

Стиропорът и фибранът са леки материали. Това е огромно предимство, ако се нуждаете от фигури, предмети, цифри и букви за декорация в обемни и големи размери. Тези материали стават все по-търсени, както от сватбени и парти агенции, така и от частни клиенти, които имат различни поводи и се нуждаят от атрактивна декорация. Такива бяха и последните ни няколко поръчки, за имена и цифри изработени от стиропор или фибран, които да послужат като декорация на празничните събития.

В първата снимка Ви показваме изработените за детски рожден ден обемно име Жаклин и цифра 5. Буквите и цифрата са изработени от плътен фибран, така че да стоят самостоятелно прави, без да се налага да се подпират или прикрепят за нещо. Височината на името Жаклин е 40 см., а цифрата 5 е висока 60 см. Както се забелязва и на снимката, името и цифрата са с декорация на лицевата страна от пълноцветен принт на любимите за детето анимационни герои. Красиви са нали? Ето един страхотен начин, с който да изненадате и зарадвате детето си за неговия рожден ден или празник – красива декорация изработена от фибран или стиропор.

 

Продължаваме със следващите два надписа събрани в една снимката. Името Марти е изработено от стиропор с височина 20 см. Както се вижда, то е оцветено по желание на клиента в син цвят. Името е обемно, с което се цели отново използването му за декорация върху маса, като стои самостоятелно право. Честит празник от нас на Марти!

Следващият надпис на снимката е HOME. Той ще бъде използван за декорация върху стена. Клиентът изяви желание буквите да бъдат тънки 2 см. и високи 23 см. Надписът HOME е изработен от стиропор и боядисан в черен цвят. Очаква се скоро да краси стената в нечий дом.

 

За финал в нашата публикация оставихме и изненадата за някой, който скоро ще навърши пълнолетие. Обемни цифри 18, изработени от фибран с височина 80 см. боядисани в цвят злато. Определено изненадата ще е страхотна.

 

 

Ако и Вие се нуждаете от декорация, искате да изненадате любим за Вас човек с нещо красиво и оригинално, то не се колебайте – декорацията от стиропор и фибран си заслужава. Мега Принт Ви предлага изработката на обемни цифри, букви, имена, надписи, фигури от стиропор или фибран боядисани в цвят или декорирани с пълноцветен принт. Ето това е една страхотна декорация за всякакъв повод!

Вижте всички реализирани продукти от стиропор и фибран тук