Рязането на фибран и стиропор набира изключителна популярност сред услугите предлагани от широкоформатна печатница Мега Принт. Небезизвестен е фактът, че стиропора е един от най-уникалните съвременни материали. Той намира реализация в изключително широк спектър от сфери – реклама, декорация, различни хобита, изкуство, архитектура и строителство, различни занаяти и много други. Неговата уникалност и широкото му приложение се дължат на следните факти – предлага се на атрактивна цена, има ниско тегло, лесен е за обработка и монтаж.

Стиропорът е материал, с който могат да бъдат изработени както миниатюрни фигурки, лога, букви и цифри, така и продукти и реклами в реални и многократно увеличени размери. Рязането на стиропор и фибран може да бъде направено по шаблон, по контур, оформяне на рекламни материали, изрязване на материали с неравни повърхности и др.

За да се извършва услугата рязане на материали с различна големина и размери се изисква изключителна прецизност от страна на оператора, както и съвременна професионална техника. Машината за рязане на фибран и стиропор намира приложения в следните направления:

Какво може да се изработи от стиропор и фибран?

– Надписи и графики
– Обемни фигури (букви, цифри, лога, гербове, шах – мат фигури и др.)
– Фигури от стиропор (рекламни предмети, животни, плодове, коли, камъни, герои от детски анимационни филми, великденски яйца и украса и др.)
– Сватбена декорация (цифри за сватбени маси, арки, букви и др.)
– Декорация за детски партита и рождени дни (фигури на любими герои, обемни цифри, обемни букви и др.)
– Коледна украса и декорация от стиропор (Дядо Коледа, шейни, елхи, снежинки, джуджета, снежни човеци и др.)
– Светещи фигури от стиропор (букви, цифри, лога и др.)
– 3D лога и предмети
– Изложбени щандове
– Театрални и филмови декори
– Архитектурни форми (арки, колони, върхове за колони, корнизи, покриви, фигури за таван, профили и др.)
– Знаци и табели от стиропор
– Детски играчки от стиропор


РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ


РЯЗАНЕ НА СТИРОПОР