Рязането на фибран и стиропор набира изключителна популярност сред услугите предлагани от широкоформатна печатница Мега Принт. Небезизвестен е фактът, че стиропора е един от най-уникалните съвременни материали. Той намира реализация в изключително широк спектър от сфери – реклама, декорация, различни хобита, изкуство, архитектура и строителство, различни занаяти и много други. Неговата уникалност и широкото му приложение се дължат на следните факти – предлага се на атрактивна цена, има ниско тегло, лесен е за обработка и монтаж.

Стиропорът е материал, с който могат да бъдат изработени както миниатюрни фигурки, лога, букви и цифри, така и 3D продукти и реклами в реални и многократно увеличени размери. Рязането на стиропор и фибран може да бъде направено по шаблон, по контур, оформяне на рекламни материали, изрязване на материали с неравни повърхности и др.

За да се извършва услугата рязане на материали с различна големина и размери се изисква изключителна прецизност от страна на оператора, както и съвременна професионална техника. Машината за рязане на фибран и стиропор намира приложения в следните направления:

Какво може да се изработи от стиропор и фибран?

– Надписи и графики
– Обемни цифри и букви
– Имена за рождени дни и други поводи
– 3D Обемни фигури от стиропор (шах – мат фигури, 3D плодове, 3D сладолед, 3D фигура на наградите „Оскар“, 3D животни, 3D автомобил, камъни, сърце от стиропор, герои от детски анимационни филми, рекламни предмети, 3D великденски яйца от стиропор и много други)
– Сватбена декорация (обемни цифри от стиропор за основа на маса, цифри за сватбени маси, арки, масички от стиропор, цилиндри от стиропор и др.)
– Декорация за детски партита и рождени дни (фигури на любими герои, обемни цифри, обемни букви и др.)
– Коледна украса и декорация от стиропор (Дядо Коледа, шейни, елхи, снежинки, джуджета, снежни човеци и др.)
– Светещи фигури от стиропор (букви, цифри, лога и др.)
– Изложбени щандове
– Театрални и филмови декори
– Архитектурни форми (арки, колони, върхове за колони, корнизи, покриви, фигури за таван, профили и др.)
– Знаци и табели от стиропор
– Детски играчки от стиропор


РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ


РЯЗАНЕ НА СТИРОПОР