Сватбен сезон 2018 вече е в разгара си. В тази връзка, ние от Мега Принт решихме да Ви запознаем с едни от най-поръчваните при нас продукти за сватбена декорация, а именно фигурите от стиропор. Една от услугите предлагани от рекламна агенция Мега Принт е рязането на стиропор и фибран. То намира приложение в изработката на разнообразни фигури от стиропор и фибран – букви, цифри, различни предмети, фигури на животни и др. Фигурите от стиропор намират изключително голямо приложение в декорацията на събития.

Както започнахме и нашата публикация, днес ще споменем повече за изработката на продукти от стиропор за сватбена декорация. Почти няма съвременна сватба, която да не е изпъстрена с красива и цветна декорация. Днес, в света на сватбената декорация все по-голямо приложение намират фигурите изработени от стиропор. Стиропорът е материал, който печели голям брой фенове благодарение на своята лекота и възможности за обработка. Материалът е изключително подходящ за изработката на обемни фигури, дори такива в реални или по-големи размери, които се използват за декорация на събития.

Специално за сватбена декорация, най-поръчваните продукти от стиропор при нас в Мега Принт са:

 • Обемни букви от стиропор
  Това са най-често първите букви от имената на младоженците. Обемните букви от стиропор може да служат за декорация около сватбената маса, или на самата сватбена маса, ако са в по-малки размери. Обемните букви може да се използват и около сватбената арка, като често младоженците се снимат до тях. Обемните букви могат да бъдат небоядисани(бели), както и боядисани в желан от младоженците цвят.
  Често поръчвани също така са и обемни букви от стиропор LOVE, които са изключително подходящ аксесоар за романтично събитие, като всяка една сватба.
 • Цифри от стиропор
  Цифрите от стиропор в по-малки размери намират приложение за номерация на сватбените маси. Те могат да бъдат както небоядисани(бели), така и боядисани в тематичния за сватбата цвят.
  По-обемните цифри от стиропор могат да се използват за декорация, като символизират датата на сватбата, особено ако е по-запомняща се – 8.8.2018г. и т.н.
 • 2D и 3D Фигури от стиропор за сватбена декорация
  В тази категория може да включим продукти за сватбена декорация, като:
  – колони от стиропор, сватбена арка от стиропор, малка масичка от стиропор за сватбените чаши, FAKE торта от стиропор и др.Често търсени и поръчвани са тематични продукти, като:
  3D лебеди от стиропор. Лебедите са в реални размери, изцяло изработени ръчно, като придават изключително оригинална атмосфера на всяко сватбено тържество.
  2D сърца от стиропор. Сърцата от стиропор могат да бъдат изработени в различни размери, от по-малки, които да служат за декорация на сватбената маса, до по-големи изрязани сърца от стиропор, с които да се снимат младоженците. Разбира се, сърцата от стиропор могат да бъдат боядисани в избрания сватбен цвят.

Това са само част от поръчваните продукти от стиропор за сватбена декорация. Както вече споменахме, стиропорните продукти стават все по-търсени от младоженци и агенции, поради тяхната възможност да бъдат изработени в цвят, декорация и размер по избор.

Предстои Ви сватба и се колебаете за декорацията? Помислете за декорация от стиропор и няма да сгрешите. А Вашият патньор е разбира се Мега Принт!