В текущата публикация ще Ви запознаем с тенденциите в декорацията от стиропор за рождени дни, сватбени тържества и събития през 2019 година. Мега Принт отново бе доверен партньор на редица сватбени агенции и ивент мениджъри от страната. Като хит през сезона в декорацията за събития, може да определим обемните продукти от стиропор – букви, цифри, както и цилиндри. Основен елемент в сватбената декорация през 2019 година определено ще бъдат обемните цилиндри от стиропор. Цилиндрите от стиропор се поръчват най-често като сет, като всеки цилиндър е с различна височина и диаметър. Цилиндрите често са небоядисани (бели) или боядисани в тематичен цвят спрямо избрания цвят за сватбеното тържество. По отношение на декорацията за рождени дни и други тържествени събития тук доминират обемните букви и цифри от стиропор, които се използват за основа на маса. Повече за тях ще научите в следващите редове.

Мега Принт продължава да увеличава своето портфолио с атрактивни продукти от стиропор изработени за декорация на сватби, рождени дни, юбилеи, кръщенета и други тържествени събития. Тъй като сме редовен производител на продукти от стиропор за празнични събития, то може да споделим и нашите наблюдения в тенденциите за декорация на сватби, рождени дни и партирата. Най-често поръчваните продукти от стиропор от сватбени и парти агенции през 2019 година са цилиндрите от стиропор. Обемните цилиндри от стиропор се поръчват на-често в комплект от 3, 4 или 5 цилиндъра с различна височина и диаметър. Цилиндрите от стиропор са доста атрактивни, както може да се убедите и в следащите снимки. Те се използват като масички, като върху тях може да се поставят редица други декоративни продукти или акесоари за тържественото събитие. Обемните цилиндри от стиропор може да бъдат, както небоядисани (бели), така и боядисани в цвят, който да отговаря на цялостната декорация на събитието. Доста модерен цвят за боядисване в сезона е златния.

 

Сет цилиндри от стиропор в различни размери

 

Сет цилиндри от стиропор в различни размери

 

Сет цилиндри от стиропор в различни размери

 

Продължаваме със следващите хитови продукти от стиропор, които се използват в декорацията на рождени дни, юбилеи, кръщенета и партита. Става въпрос за обемни букви и цифри от стиропор, които се използват като основа на маса. Буквите и цифрите от стиропор отново може да бъдат небоядисани или боядисани в цвят по избор. Те са с доста голяма дебелина, около 50 см. така че да може да се сложи плот върху тях и да се използват за основа на маса. Най-често плотът върху стиропорените продукти е от плексиглас или PVC плоскост. Стиропорените маси са издръжливи на тежести, като върху тях може да се поставят свещници, табли с аксесоари и друга декорация. В това колко са атрактивни обемните цифри и букви от стиропор, които се използват за основа на маса може да се уверите в следващите снимки.

 

Обемни цветни букви от стиропор за основа на маса

 

Обемни цветни цифри от стиропор за основа на маса

 

Обемни цифри от стиропор за основа на маса

 

В разгара на сватбен сезон 2019 сме. Може би все още избирате декорацията за Вашето тържество, рожден ден, юбилей или парти? Част от тенденциите през тази година отнова са обемните фигури, цифри и букви изработени от стиропор. За Вашата сватба или събитие може да се спрете на обемните цилиндри от стиропор, изработени в размери и цвят по Ваше желание и поръчка. Доста модерни също така са и цифрите и буквите от стиропор, които се използват за основа на декоративна маса. Бъдете в крак с тенденциите и направете запомняща се декорация за предстоящото Ви празнично събитие. Мега Принт отново ще бъде точния партньор за Вас, като ще реализира качествено Вашите желания и идеи!