Манията по фигурите изработени от стиропор продължава с пълна сила. В тази връзка и ние от Мега Принт увеличихме стиропореното семейство от животни с два нови представителя – заек и куче от стиропор. Става въпрос за 3D фигури на животни от стиропор, изработени в размери по поръчка на клиента. Разбира се най-голям бум сред фигурите от стиропор бележат 3D мечетата. За изработка на мечета от стиропор получаваме запитвания и заявки почти ежедневно. Скоро очакваме нашата колекция животни от стиропор да се увеличи с нови представители. Следете ни и ще разберете повече!

3D животните от стиропор се използват с декоративна цел. Навярно вече сте попадали на мечета декорирани с рози, други цветя, скъпоценни камъни и какво ли още не. Почти всички мечета са изработени от стиропор, тъй като е лек материал, постига се обемен ефект и може да се декорира сравнително лесно. Изработените от нас 3D мечета от стиропор са с различни размери – от 30см. до 60см., като наскоро клиенти пожелаха да направим 3D мече с височина 100см.

Както става ясно от заглавието на публикацията Мега Принт изработи две нови животни – 3D куче и заек от стиропор. Кучето от стиропор е с височина 25см, а заекът е висок 40см.

Ето снимки на изработени фигури на животни от стиропор:


Заек, мече и куче от стиропор

 


Заек, мече и куче от стиропор

Относно цената за изработка на фигурите от стиропор, то тя се определя от техните размери. За повече информация и цени за изработка на 3D фигури от стиропор, може да се свържете с Мега Принт на телефон 0893 334052

Вижте всички изработени продукти от стиропор или фибран тук