Обемно лого, ли? Нуждаете се от обемно лого с рекламна цел? Може би Ви трябва нещо ефектно, което да грабва погледа, да е атрактивно и красиво. В следващите редове ще Ви покажем подобно обемно лого от стиропор, изработено от Мега Принт по поръчка на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ гр. София. Клиентите от дамския клуб търсиха точно това – обемно лого в големи размери, което да използват с рекламна цел по различни събития. Идеята им бе то да грабва погледа, защото ще се използва за да се правят снимки с него. То трябваше да бъде хем обемно, хем леко, за да може лесно да се транспортира по различни събития и мероприятия. Отговорът ни в случая бе един – обемното лого да бъде изработено от стиропор. Ето какъв бе и резултатът!

Мега Принт реализира изработката на красиво и атрактивно обемно лого от стиропор за Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“. Обемното лого е с размери 1 метър височина на 1 метър ширина, а дебелината на материала е 50 см. Логото от стиропор е леко и лесно за транспортиране. То е ефектно, заради обемната си визия. Лицевата страна, самото лого на клуб „Бизнес на високи токчета“ е  допълнително монтирано върху стиропора. Буквите и обувката са изработени също от стиропор, като целта на клиента бе да са изпъкнали и да придават 3D ефект на логото. Вижте сами резултатът!

Обемно лого от стиропор
Обемно лого от стиропор за Дамски  клуб „Бизнес на високи токчета“

 

Ако Ви трябва ефектна реклама в обемни размери за Вашият бизнес или организация, то рекламните продукти от стиропор са чудесно решение за Вас. Ние от Мега Принт може да изработим Вашето лого или реклама от стиропор или фибран в желаните от Вас размери и визия. Вижте реализираните от нас продукти от стиропор тук

Мега Принт – рекламна агенция за Вашите идеи!