Мега Принт продължава с реализирането на продукти от стиропор за престижни клиенти през 2019 година. Този път обемно лого от стиропор бе изработено по задание на едно от най-известните електронни списания за жени в България Woman.bg. Заданието дадено ни от Woman.bg включваше изработката на обемното лого на списанието, буквата W в уникален шрифт. Тя трябваше да се изработи от стиропор в следните размери – височина 1.80 метра, ширина 2 метра, дебелина 50 сантиметра. Обемната буква от стиропор трябваше да е изработена с пиедестал от стиропор. Поводът за който трябваше да изработим обемната буква от стиропор бяха организираните от Woman.bg първи награди „Жена на десетилетието“. Научете повече за проетка в следващите редове.

Мега Принт увеличи портфолиото си от разнообразни и оригинални обемни фигури изработени от стиропор с обемно лого-буква изработена за електронното списание Woman.bg. Както вече споменахме обемната буква трябваше да служи като декор за първите награди „Жена на десетилетието“ организирани от Woman.bg. На организираната тържествена церемония специално място трябваше да заема и обемната буква W изработена наистина във внушителни размери. Заданието спуснато ни от женското електронно списание бе да изработим обемното им лого – буквата W в следните размери – височина 1.80 метра, ширина 2 метра и дебелина 50 см. Буквата е в специален шрифт, като в основата си трябваше да стои върху 20 см. пиедестал от стиропор. Тъй като обемната буква от стиропор трябваше да служи за декорация и се очакваше звездните гости да позират за снимки около нея, тя трябваше да бъде атрактивна и грабваща окото на всички гости. Затова и желанието на поръчителите от Woman.bg бе тя да бъде боядисана в черен цвят от едната страната, а от другата страна да бъде бяла. Пиедесталът или основата на буквата следваше същите цветове за да бъде ефекта поразителен. В следващите снимки може да се насладите на творението от стиропор изработено от Мега Принт. Поредното стиропорено бижу бе създадено по поръчка на Woman.bg

 

 

 

 

Мега Принт реализира редица атрактивни и запомнящи се проекти на обемни фигури от стиропор и то само в рамките на няколко месеца. Ето част от наистина престижните проекти, които реализирахме. Изработени бяха обемна тенис-топка от стиропор висока 1.50 м. за хотел Маринела по повод международния тенис турнир Sofia Open 2019, две обемни фигури на Оскар-и високи 1.80 м. за предаването на Нова Телевизия „Треска за Оскари“, както и обемното лого-буква W от стиропор висока 1.80 м. за наградите на Woman.bg “Жена на десетилетието“. Мега Принт продължава с реализирането на нови атрактивни проекти от стиропор в обемни размери. Ако имате идея и се нуждаете от атрактивна декорация от стиропор в обемни размери, фигура, лого, буква или цифра, то Мега Принт е правилния избор за Вас.