Детско парти, детски рожден ден, детско тържество или празник. Не е важно как ще наречем едно такова събитие, по-важното е че то се очаква с нетърпение от всички деца. Очаква се да бъде приказно, забавно, изключително  весело и игриво. За да се постигне този ефект, трябва да се помисли за супер декорация. За подобна супер декорация ще поговорим в днешната ни публикация – декорация от стиропор с принт за детско парти изработена по поръчка от рекламна агенция Мега Принт. Има какво да кажем, има какво да покажем!

Както сте забелязали, ако следите нашите публикации, една от най-търсените услуги, които предлагаме е изработката на фигури, цифри и букви от стиропор по поръчка на клиента. Продуктите от стиропор се използват най-често за декорация на партита, рождени дни, сватби, кръщенета, тържества и събития, а също така и с рекламна цел. Обемните цифри, букви, имена изработени от стиропор и оцветени в цветове по желание на клиента красят често рождени дни и различни тържествени поводи. Днес обаче ще покажем други продукти изработени от стиропор, които се използват за декорация на детски партита, рождени дни и тържества. Става въпрос за обемни фигури, цифри и букви от стиропор, които са декорирани от лицевата страна с пълноцветен принт. По този начин фигурите от стиропор придобиват точно този приказен ефект, който трябва да присъства в декорацията на всяко детско тържество.

Обемните фигури, цифри и букви от стиропор освен оцветени може да бъдат и декорирани с любимите за децата анимационни герои или детски мотиви. Върху лицевата страна на стиропорния продукт се поставя тънка плоскост върху която присъства избрания от клиената качествен пълноцветен принт. По-този начин Вие притежавате наистина супер атрактивни продукти за декорация, обемни фигури, цифри и букви, които са цветни и красиви. Тези продукти за декорация биха впечатлили всяко едно дете!

За да спрем за малко с думите и да ви въведем в приказния свят на декорацията от стиропор, прилагаме и следния снимков материал с част от изработените по поръчка на клиенти на Мега Принт обемни фигури от стиропор с пълноцветен принт:

 

Обемна цифра от стиропор за декорация на детски рожден ден

Обемна цифра 6 от стиропор с принт на анимационни герои

 

Фигури Елза и Ана от стиропор за декорация на детски рожден ден

Обемни фигури от стиропор с принт на Елза и Ана (декорация за детски рожден ден)

 

Коледна декорация - цветни Еленче, Дядо Коледа и снежен човек от стиропор

Коледна декорация от стиропор за детско тържество – обемни фигури от стиропор с принт на Дядо Коледа и снежен човек

 

Цифра от стиропор с принт на Мики Маус (декорация за детски рожден ден)

 

Цифра 8 от стиропор за детски рожден ден.

Цифра 8 от стиропор с принт на любими герои от детски филм (декорация за детски рожден ден)

 

Цифра 3 от стиропор с принт на Елза и Ана (декорация за детски рожден ден)

 

Мечо Пух от стиропор

2D Мече от стиропор с принт (декорация за детски празник)

 

Детска фигура от стиропор с принт (декорация за детски празник)

 

Цифра 1 от стиропор с принт на Мики Маус (декорация за детски рожден ден)

 

В публикацията ни днес Ви представихме една по-различна декорация от стиропор за детски партита, детски рождени дни и тържества. Става въпрос за обемни фигури, цифри и букви от стиропор декорирани с пълноцветен принт на любимите за децата анимационни герои и мотиви. Ако Ви предстои детско тържество и желаете различна, красива и впечатляваща всички деца декорация от стиропор, то ние от Мега Принт ще я изработим качествено и професионално.

Вижте всички продукти и фигури от стиропор изработени от Мега Принт тук