Ето, че вече настъпи есента на 2018-та година. Добре е да се подготвите за есенно-зимния сезон, ако желаете да използвате отворените площи в дома, заведението или магазина си. Мега Принт отново предлага качествени ветрозащитни завеси, с които да затворите Вашата тераса, навес, беседка, барбекю, лятна градина, магазин или заведение. Предлагаме както изработка, така и монтаж на ветрозащитни завеси тип Кристал в размери, цвят и дебелина по желание на клиента. Цените през сезон 2018-2019 за изработката на завесите са супер примамливи – 20лв. с ДДС на квадратен метър за завеси с дебелина 0.6м. и 24лв. с ДДС на квадратен метър за завеси с дебелина 0.8м.

Защо да изберете ветрозащитни завеси за Вашия дом или заведение? Отговорът е елементарен – това е най-добрият и икономичен вариант, с който да затворите желаните от Вас площи през студения сезон. С ветрозащитните завеси ще се предпазите от неприятните климатични условия, като вятър, дъжд и студ. Ветрозащитните завеси помагат за запазването на топлината в затвореното с тях помещение. Завесите често може да бъдат представени и като кристални завеси. Това наименование идва от основния материал, от който се изработват ветрозащитните завеси, който се нарича PVC кристал. Кристалът е прозрачен материал с най-често срещана дебелина от 0.6мм и 0.8мм. Предлага се още и PVC кристал с дебелина 1 мм. който обаче се използва по-рядко за изработка на завеси.

Цената за изработка на ветрозащитни завеси предлагани от Мега Принт включва всички консумативи за завесите освен тежестите, които се поставят в джоба на престилката на завесата. В цената за завесите освен PVC кристала са включени, винил в плътна част с цвят по избор на клиента(предлагат се основните цветове) закопчалки, както и каишки, с които може да завържете завесите в топлите месеци.

Ветрозащитните (кристални) завеси са перфектно решение за затварянето на Вашата тераса или веранда. След като ги поставите, спокойно може да използвате Вашата тераса през студените месеци за различни цели – сушене на дрехи, съхранение на вещи и много други. Веднага след като настъпят топлите месеци може да навиете и завържете завесите без да ги демонтирате.

Ветрозащитните (кристални) завеси от доста време са изключително предпочитани за всякакви търговски обекти – ресторанти, заведения, хранителни магазини и др. След тяхното поставяне Вие ще осигурите удобство на всички Ваши клиенти и гости за есенно-зимния сезон.

Ветрозащитните (кристални) завеси са предлагани на топ цени от Мега Принт. Ние ще изработим за Вас завеси с дебелина 0.6м. за 20 лв. на квадратен метър с включени всички консумативи(без тежестите), както и завеси с дебелина 0.8м. за 24 лв. на квадратен метър с включени всички консумативи (без тежестите). Срокът за изработка е един от най-кратките предлагани на пазара – само 5 работни дни и Вие ще разполагате с ветрозащитни завеси от Мега Принт. Изненадите не спират до тук! За поръчка на над 35 квадратни метра завеси, Вие ще получите 5% отстъпка от цената. Изработените завеси може да бъдат изпратени по куриерска фирма до всяка точка в страната.

Осигурете си комфорт през студените месеци в годината с ветрозащитните завеси предлагани от Мега Принт!

Вижте повече тук!