Предлагаме Ви изработването на различни видове сенници, тенти и ветрозащитни завеси – тип Кристал. Ние може да Ви предоставим решение за всяка една ситуация спрямо Вашите изисквания и нужди. Предлагаме Ви голямо разнообразие в материалите за изработка на сенници и тенти – полиестерни, акрилни, технически платове и др.

Предлаганите материали са с различни десени и богата гама от цветове. Материалите се характеризират с висока устойчивост на променливите външни атмосферни условия – слънце, дъжд, влага, мухъл и т.н.

Мега Принт изработва ветрозащитни (кристални) завеси с различни размери по поръчка на клиента. Завесите се изработват най-вече от прозрачен PVC материал с дебелина от 0.06 мм. до 0.08 мм., като заради съставният им материал са по-известни, като кристални завеси.

Основното приложение на кристалните завеси е в ограничаването на външното климатично въздействие върху избрано от Вас пространство. Те служат най-вече за предпазване от вятър и студ, като водят до значително запазване на топлината в затворено с тях пространство. Ветрозащитните завеси намират приложение за затварянето на:

 

 • Тераси на различни търговски обекти
 • Магазини
 • Зимни градини на заведения
 • Гаражи
 • Беседки
 • Барбекюта
 • Навеси
 • Паркове

За поръчка на ветрозащитни завеси или повече информация относно цени, начин на изработка, монтаж и доставка, може да се свържете с нас на 0893334052 или да ни пишете в контактната форма тук: За контакти


ТИПОВЕ СЕННИЦИ

Сенник с чупещо рамо

Това е може би най-широко разпространения тип сенници. Сенниците с чупещо рамо подпомагат създаването на изключителен уют за Вашият дом. Дали ще отмаряте във всекидневната или ще празнувате на верандата с приятели, сенниците с чупещо рамо ще Ви предпазят, както от вредните UV слънчеви лъчи, така и от вятъра, праха, мръсотията или дъжда. Рамената на сенниците са изработени от алуминиева сплав, а за покривната част може да избирате от редица акрилни платове или PVC материал.

Благодарение на наличието на чупещо рамо, Вие може да отваряте или затваряте сенника в позиция избрана от Вас, за да се предпазите от вятъра, слънцето или дори от съседите. Предлагаме Ви както сенници, които се управляват ръчно, така и такива със задвижващ механизъм. %d1%87%d1%83%d0%bf%d0%b5%d1%89%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be

Приложение:
 • Дома (хола, верандата, детската стая, всекидневната)
 • Офиса
 • Магазини (хранителни, бижутерии, търговски и др.)

 Балконен сенник                

                                                                                                                                                                                                                                                                                       %d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%ba Както се подразбира и от наименованието на този тип сенници, те са подходящи за веранди, балкони и тераси с различни площи. Балконния сенник се изработва по желание на клиента от акрилен плат или PVC. Раменната му конструкция е изключително стабилна, като е изработена от алуминиева сплав. Балконният сенник подпомага създаването на една приятна обстановка за отмора на Вашата веранда, като възпира силната слънчева светлина или вятъра. За монтажа на този тип сенници е нужно наличието на плоча или балкон на етажа над Вас.

Широкоплощен сенник

Сенник на хранителен магазин Както става ясно и от самото име, този тип сенници се използват за обекти, които са разположени върху по-големи площи.

Широкоплощните сенници намират приложение при големи открити заведения, магазини, летни градини, вили и др.

Сенник за прозорци и врати (тип „Кабрио“)

„Кабрио“ с%d0%ba%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b8%d0%be-2енниците намират приложение върху прозорци или врати с различни размери. Този тип сенници подпомагат изключително много засенчването на прозорците и вратите, над които са монтирани.

Сенниците тип „Кабрио“ придават изтънчен и красив облик на цялата фасада на сградата на която са монтирани.

Сенник с падащо рамо

Това са изключително красиви и изтънчени щори с много широко приложение на употреба. Подходящи са както за дома, така и за различни будки, павилиони и  %d0%bf%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%89%d0%be-2 малки магазинчета. Този тип сенници печелят симпатии с възможността от регулиране на ъгъла на падащото рамо – до 160 градуса. Може да изберете сенник с ръчен механизъм или електрическо задвижване. Рамената и на този тип сенници се изработват от алуминиеви сплави.

Сенникът с падащо рамо се отличава с изключителна здравина на изработката, като механизмът би издържал без проблем на хиляди отваряния и затваряния. Изберете нужния Ви размер сенник и се наслаждавайте на почивката си, без да се съобразявате със слънчевите лъчи, високата външна температура или вятъра.

Сенник тип „Пергола“

%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%bb%d0%b0-2Едни от най-често търсените и модерни сенници днес, които намират все по-широко приложение сред различни клиенти са сенниците тип „Пергола“. Сенникът тип „Пергола“ е подходящ най-вече за покриването на по-големи площи. Той се изработва изцяло от алуминий, като се характеризира с изключително голяма издръжливост на външни климатични условия – слънце, вятър и дъжд.

„Пергола-та“ е сгъваем тип сенник, който може да бъде задвижван и от дистанционно управление. Приложение намира, както за покриването на ресторанти и заведения с летни градини, така и за терасата в дома Ви.

Защо да изберете сенник тип „Пергола“?

 

Сенниците тип „Пергола“  са най-доброто съвременно решение, което можете да намерите на пазара за покривни продукти днес. Перголa e продукт, който е конструиран за да създаде сенчеста зона, на обекта върху който е монтиран, като осигурява уникално ниво на контрол върху променливите външни климатични условия.

Перголите, които Ви предлагаме веднага ще се превърнат в изключително полезна и модерна част от Вашият дом или заведение. Благодарение на тях ще можете да използвате пълният потенциал на вътрешния двор на дома си. Ако сте ресторантьор, то ще  можете спокойно да увеличите капацитета на лятната градина на ресторанта си. По този начин Вие ще увеличите и своята клиентела и печалба без да губите повече от дните с лошо и дъждовно време.

 

Защо да изберете пергола от Мега Принт?

 

Ние от Мега Принт ще Ви предложим сенници тип „Пергола“ със специфични размери и дизайн, изцяло съобразени с Вашите нужди и бюджет. Изберете съвременните сенници „Пергола“ за да се предпазите, както от силните слънчеви лъчи, така и от неприятния дъжд и вятър. Всички сенници, които изработваме се правят по поръчка, специално за специфичните потребности на клиента. Моделът ще бъде избран и изработен съобразно спецификата и външният вид на обекта, на който ще се монтира.

Имате нужда от сенник? Сенник тип „Пергола“ е правилният Ви избор!

Вие избирате размерът, цветът, механизма на сенника.

Мега Принт ще проектира, изработи, достави и монтира най-доброто и подходящо решение за Вашите нужди и то на изключително атрактивна цена!

Разберете повече, като ни пишете или потърсите на координатите от контактната форма.

Мега Принт – рекламна агенция за Вашите идеи!

 

ПРИЛОЖЕНИЕ НА СЕННИК „ПЕРГОЛА“:

 

 • Тераси на жилища и домове
 • Веранда и лятна градина на къща и вила
 • Кафене, ресторант, пицария, заведение за бързо хранене
 • Магазини
 • Бензиностанции
 • Беседки
 • Навеси
 • Барбекюта и др.

 

КРИСТАЛНИ/ВЕТРОЗАЩИТНИ ЗАВЕСИ

Ролетни кристални завеси

Това са типът кристални завеси, които са от най-често търсените и поръчвани от клиентите. Изработват се от прозрачен или непрозрачен PVC винил с различна дебелина, като в повечето случаи са ръчно управляеми. Ролетната кристална завеса се навива и развива най-често ръчно чрез манивела, като се фиксират на куки. kristalni-zavesi-2

Към този тип завеси, често се поставят вертикални закопчалки, които могат да бъдат от различни материали – месинг, пластмаса и др. Приложение ролетните кристални завеси намират в преграждането на заведения, беседки, складове, външни градини, халета и др.

Неподвижни кристални завеси

Този тип завеси kristalni-zavesi-3се изработват винаги по предварително взет точен размер на пространството на което ще бъдат монтирани. При тях е характерно наличието на алуминиеви консумативи – алуминиева кутия, лайсни и водачи, както и месингови закопчалки, с които може да се извършва доста бърз монтаж и демонтаж. При този тип завеси е изключително важно да се постигне много прецизно уплътняване при тяхното поставяне, поради което се използват винтове, с което се постига и пълна неподвижност на завесите.

Неподвижните кристални завеси са известни с това, че предпазват много добре от слънце, дъжд, шум и прах. Този тип завеси се доближават изключително много до предимствата различните видове дограма. Предимството при неподвижните кристални завеси е във възможността на тях да се монтират и врати.


РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ