Зима 2018/2019 е в разгара си. Декемврийският студ и ниски температури се настаниха трайно почти в цялата страна. Вие подготвихте ли добре своите домове и търговски обекти за зимните условия – ниски температури, вятър, навявания и студ? Не е късно, ако все още не сте го направили! Както споменаваме и в заглавието на публикацията ни – Сега е моментът! Да, сега е моментът да поставите ветрозащитни завеси в дома, заведението или магазина си. Мега Принт предлага изработката на качествени ветрозащитни завеси, с които да затворите желаните от Вас обекти, така че ниските зимни температури да не попречат на Вашето удобство или бизнес. Ето как да направите това!

Мега Принт има голям опит в изработката и монтажа на ветрозащитни завеси от типа PVC кристал за различни обекти. Предлаганите от нас завеси се изработват разбира се по поръчка на клиентите. Това, което е необходимо да ни представите за да изготвим ценова оферта за Вас са размерите на помещението, което желаете да затворите  взети по следния начин – външно заедно с гредите, ширина на височина. В случай, че се затруднявате във взимането на размерите, то може да се свържете с нас, за да изпратим екип от Мега Принт, който да вземете размерите или да Ви дадем нужните инструкции за да се справите сами.

Веднага след като имаме размерите на мястото, което желаете да затворите с ветрозащитни завеси, ние ще се свържем с Вас за да Ви представим нашата ценова оферта за изработката им. Мега Принт предлага ветрозащитни завеси тип PVC кристал с два типа дебелина на материала – завеси с дебелина 0.6мм. и завеси с дебелина на кристала 0.8мм. Както сами разбирате, изборът е предоставен на клиента. Качеството на изработката? То е гарантирано!

В ценовата оферта, която ще получите за изработка на ветрозащитните завеси са включени всички консумативи за завесите – закопчалки, кант по гредите с винил в цвят, както и каишки, с които през топлите месеци може след навиването на завесите, да ги завържете. В ценовата оферта на Мега Принт за изработка на ветрозащитните завеси не са включени единствено тежестите, които се поставят в джоба на престилката в долната част на завесите. Като тежести Вие може да използвате всякакви метални профили или друг материал, който да поставите за да тежи в джоба. В случай, че се затруднявате в намирането на тежести, то отново може да се обърнете към нас за да предложим решение на проблема.

Мега Принт предлага разбира се и монтаж на изработените от нас ветрозащитни завеси. Споделете Вашата нужда и ние ще предложим най-добрата, качествена и професионална услуга и то на атрактивни цени.

Сега е моментът да се предпазите от студа с ветрозащитните завеси на Мега Принт, изработени за Вашият дом или обект. Ветрозащитните завеси са перфектно решение за Вашата тераса, навес, барбекю, лятна градина, кафе, магазин, заведение, беседка или друг подобен обект. С плътните PVC кристални ветрозащитни завеси ще се предпазите от неприятните метеорологични условия на есенно-зимния сезон – вятър, влага и студ. Сега е моментът!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте повече тук