Мега Принт стартира 2019 година с реализирането на един от най-сложните си проекти за продукт изработен от стиропор. Става въпрос за изработката по задание клиент на „тялото“ на 3D спортен автомобил – болид от стиропор. Този проект определено бе голямо предизвикателство за екипа на Мега Принт. Резултатът беше чудесен, сами може да се уверите.

В края на 2018 година, получихме запитване за изработката на „тяло“ или Car body на спортен болид от стиропор. Идеята бе да направим 3D „тялото“ на болида от стиропор в реални размери с  дължина от около 3.50 метра. Поръчител на проекта е Професионална гимназия по транспорт и мениджмънт – гр. Казанлък. Затова и предизвикателството за нас без толкова голямо. Трябваше да реализираме продукта с максимална прецизност, по предварително зададен проект с точни размери и пропорции. Идеята на клиента е такава, че след като има готовото „тяло“ на болида, да завърши неговата цялост до постигането на спортен автомобил – болид с останалите елементи – гуми, място за водач, волан и др.

Мисля, че реализацията на продукта е повече от успешна. Вижте само „тялото“ на спортен болид от стиропор и може да потвърдите думите ми!

Мега Принт – Рекламна агенция за Вашите идеи!

„Тяло“ Car body на спортен болид от стиропор

 

„Тяло“ Car body на спортен болид от стиропор

 

„Тяло“ Car body на спортен болид от стиропор