Солвентните технологии за дигитален широкоформатен печат се отличават с две годишна устойчивост на мастилата при външни условия. Технологията е подходяща както за екстериорни, така и за интериорни решения и нестандартни визии, изискващи прецизност в детайлите. Благодарение на високото качество и голямата издръжливост на солвентните мастила не е нужно допълнително ламиниране или обработка на изработените разпечатки.

Солвентния принтер Roland uniform cadet 540, който е част от машинния парк на Мега Принт е печатаща машина от типа 2 в 1, като съчетава в себе си принтер и режещ плотер. Този тип солвентни машини са изключително добър избор за печат и рязане по контур на стикери, етикети и други рекламни материали, които изискват прецизно изрязване.

Високото качество на печата ще задоволи и най-взискателните вкусове!

 

Предлагаме Ви печат върху следните медии:

 • PVC фолио
 • Cast фолио
 • Винил
 • Хартия
 • Фото хартия
 • Канаваца
 • Перфо фолио
 • Флок и др.


ПРИЛОЖЕНИЕ

Изработка на винили

Иновативната технология на солвентния принтер Roland uniform cadet 540 подпомага създаването на изключително прецизни и ефектни изображения върху винили с различни размери . Изработените винили са подходящи за външна реклама, както върху билбордове, така и върху различни метални съоръжения. Винилите се открояват с плътни цветове, ярки градации и фини детайли.  Изработените рекламни винили се характеризират с  висока устойчивост на различните климатични условия и дълъг живот на печата. Казано с други думи – Вие разполагате с изящни рекламни банери, които ще Ви осигурят значително предимство пред конкуренцията!

Изработка на етикети и стикери

Roland uniform cadet 540 ще изработи за Вашите нужди всякакви етикети и стикери по възможно най-ефективния начин. С интегрираната функционалност за рязане по контур на Roland uniform cadet 540, Вие ще получите разпечатани и изрязани етикети и стикери на почти всякаква форма и размер. По този начин ще си спестите значително време за допълнително обработване и рязане, получавайки качествени готови рекламни материали – разпечатани и изрязани по един перфектен начин.

Изработка на рекламни пана и табели

Предлагаме Ви солвентната технология на печат за изработката на външни рекламни пана, табели и знаци върху най-разнообразни медии. Печатът на рекламните табели се откроява с цветова плътност, изключителни изображения и текст, които са трайни до три години на открито дори и без ламиниране. Изработените по солвентна печатна технология материали намират приложение, като:

 • Рекламни табели
 • Рекламни пана
 • Знаци
 • Реклама на магизини, офиси, заведения за бързо хранене (витрини и прозорци)
 • Арт пана

Изработка на автомобилна реклама

Със своята способност за печат и рязане по контур, солвентния принтер Roland uniform cadet 540 е перфектен за изработката на пълна или частична автомобилна реклама. Ако притежавате фирмен лек автомобил, пикап, микробус или дори автобус, то бързо се решете на поставянето на реклама на своето транспортно средство. Автомобилната реклама е едно от най-добрите средства за реклама днес. 24 часа в денонощието, подвижна реклама, която постоянно сменя своето местоположение – Какво по-добро от това? Ние от Мега Принт ще Ви осигурим перфектната реклама –  професионални и привличащи погледа графики за Вашият автомобилен парк.

Изработка на постери

Roland uniform cadet 540 произвежда изключителни фотореалистични постери с различна големина. Качеството на разпечатката е безупречно независимо от разстоянието от което се гледат постерите. Вие ще получите печат на невероятни снимки на редица покрити и непокрити медии. Солвентния печат е идеален избор за изработката на рекламни постери върху различни медии, както и за задно осветени рекламни кутии (Backlit display).

В днешно време се наблюдава огромен интерес върху облицовката на стени и подове на жилища, офиси, търговски стени и други площи. Roland uniform cadet 540 ще Ви предостави качествени и трайни графики, които да направят по-красиви желаните от Вас площи.

Изработка на снимки и картини

Ако желаете да притежавате любими снимки или картини разпечатани на избрана от Вас медия, то солвентната технология е правилното решение за Вас. Изберете някоя от медиите – гланц, матирана хартия или платно и ще получите изображения, отличаващи се с ярки цветове и изящни детайли.

Печат върху текстил

Искате да притежавате уникални и персонализирани дрехи с различни и любими изображения върху тях? Ето какво Ви предламаге тогава – пълноцветен печат и изрязване по контур върху Вашите тениски, блузи, чанти, шапки и др.

Защо да изберете солвентен печат?

– Разполагате с огромен избор от медии за печат

– Изображенията са водоустойчиви

– Изображенията са устойчиви на UV слънчеви лъчи и външни атмосферни условия

– Продължителен живот на изображенията до 3 години

– 100 % екологично чисти мастила

– Изключително качество на печата – ярки и пълноцветни изображения