Външната реклама е един от най-важните рекламни елементи за всеки бизнес или организация. Все пак тя много често е първият контакт на потенциалния клиент с Вашия бизнес. Затова е важно външната реклама да е ефектна и оригинална. Светещи табели, обемни надписи, рекламни лога, брандиране на обекта, това са само част от най-използваните продукти за външна реклама. А какво ще кажете за рекламни надписи от стиропор? Стиропорът, този така широко използван материал намира все по-голямо приложение и в рекламната индустрия. Качествата му са много и са ясни. Стиропорът е лек материал, подходящ е за създаването на реклами с обемен и дори триизмерен ефект, може да бъде декориран и боядисан в цвят, може да се подсилва външният му слой, така че да издържа на всякакви климатични условия. Затова помислете за следващата си външна реклама. Може тя да бъде от стиропор.

Един от последните нови клиенти на Мега Принт бе ресторант Old Mill от гр. Несебър. Запитани бяхме може ли да изработим по поръчка на ресторанта рекламен надпис от стиропор, който да използват и поставят като външна рекламна табела на ресторанта. Разбира се, отговорът бе положителен, тъй като сме изработвали подобни рекламни надписи за редица наши клиенти, които ги използват като външна или вътрешна реклама. За ресторанта от Несебър трябваше да изработим в желан от тях шрифт надписа restaurant OLD MILL. Идеята беше надписът да се постави точно над входа на ресторанта, да бъде видим и привличащ вниманието на минувачите и клиентите. Мисля, че рекламният надпис от стиропор стана точно такъв. Уверете се и Вие! Веднага след като изработихме рекламния надпис, той бе изпратен по куриерска фирма за гр. Несебър. Клиентите от ресторант OLD MILL желаеха сами да боядисат и монтират рекламната табела. Ето, още едно предимство на продуктите от стиропор, могат да бъдат изпращани по куриерски фирми в цяла България.

Ако се нуждаете се от външна или вътрешна реклама, рекламен надпис, изработка на лого, като идеята Ви е да използвате максимално нисък бюджет, а ефектът да е запомнящ се и атрактивен, то тогава може да се насочите към изработката на рекламни продукти от стиропор. Ние от Мега Принт може да изработим Вашето рекламно лого или рекламен надпси от стиропор в желан от Вас размер. Ако имате за цел постигането на обемен или триизмерен ефект на Вашата реклама, то стиропорът е перфектен вариант за избор на материал.