В екипът на Мега Принт се усеща вече лятно и морско настроение. Няма и как да е друго яче. Все пак е средата на месец юли. Не само това е причината за летните емоции обаче. За морското настроение спомогнаха и едни от последните поръчки от редовните клиенти на Мега Принт – модна къща LUCY Fashion. Става въпрос отново за изработка по поръчка на специфични и атрактивни продукти за декорация. Този път трябваше да изработим тематични морски продукти, като морска звезда от стиропор, както и макет на лодка от плоскост.

Освен продуктите за декорация от стиропор, като обемни букви и цифри, 3D мечета и лебеди от стиропор, както и декорация за сватби и рождени дни, често се получават интересни и тематични запитвания, като текущото от модната къща. Бяхме потърсени с питане дали може да изработим морски звезди от лек материал с обемни размери – 1м.х0.90м. Отговорът беше положителен, разбира се, като насочихме клиента към изработка на продуктите от стиропор. Стиропорът е перфектен материал за изработка на обемни продукти, които да изглеждат ефектно и красиво, но и да не бъдат тежки. Изработените морски звезди от стиропор бяха боядисани в син цвят по желание на клиента LUCY Fashion.

Ежедневно екипът на Мега Принт изработва продукти за декорация от стиропор в най-различни размери. Освен поръчваните редовно обемни цифри и букви от стиропор, изключително атрактивни днешно време са и 3D мечетата от стиропор, както и тематични за сезона продукти, които да служат за декорация или реклама.

Следващата поръчка бе за изработка на макет на лодка в следните размери – 1.50м.х0.60м. за същия клиент. Насочихме клиентите към изработка на лодката от PVC плоскост, така че да изглежда достатъчно ефектно и красиво.

Вижте и няколко снимки от тематични летни продукти изработени от Мега Принт – морска звезда от стиропор, както и лодка от PVC плоскост.

Ако имате идеи за продукти за декорация и реклама в обемни размери, с които да аранжирате Ваше тържество и събитие или да рекламирате бизнеса си, то Мега Принт ще бъде Вашия перфектен партньор в изработката им. Предлагаме изработка на продукти за декорация и реклама от стиропор и фибран, PVC плоскост, плексиглас, вералит, коматекс и много други.

Мега Принт – рекламна агенция за Вашите идеи!