Външната реклама е едно от най-добрите средства за популяризирането на даден бизнес днес. В съвременният бизнес свят се наблюдава жестока конкуренция, като спечелването на нови клиенти се е превърнало в основна цел на всяка една фирма. Рекламата върху билборди е най-сигурният и успешен начин за достигане до нови клиенти и разширяване на бизнес възможностите.

Всеизвестен е фактът, че чрез поставянето на реклама върху билборди Вие ще достигнете до изключително голям брой потенциални клиенти. Благодарение на перфектното позициониране на поставените от нас билборди, Ви гарантираме, че рекламата Ви ще бъде видяна от хиляди потребители ежедневно. Независимо дали рекламирате нов продукт или услуга, промоционален продукт или желаете да утвърдите имиджа си, рекламата върху билборд е най-доброто средство за Вас.

Мега Принт притежава билборди на редица ключови позиции в Южна България. Рекламните ни съоръжения се намират както по пътно-транспортната мрежа между Стара Загора и Димитровград и Димитровград и Хасково, така и в градска среда в Стара Загора.

Билбордите, които Ви предлагаме са с размери 4х3 м. и 3.60х2.70 м.

 

ПОЗИЦИИ НА БИЛБОРДИТЕ

Гр. Стара Загора – 13 билборда